Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
03.09.2020

Вчора 2 вересня 2020 року на базі Дніпровського державного аграрно-економічного університету пройшло засідання Ради молодих вчених Дніпропетровської області за участі представників Департамент освіти і науки Дніпропетровської ОДА: Антон Демура - заступника директора департаменту освіти і науки, Миколи Кравченко Николай Кравченко - начальника відділу науки, вищої освіти та атестаційної експертизи департаменту освіти і науки та Марини Єлісєєвої - головного спеціаліста відділу науки, вищої освіти та атестаційної експертизи департаменту освіти і науки.

03_09.jpg

Представники Ради молодих вчених НТУ Дніпровська політехніка, як і завжди, долучились до заходу.

У фокусі уваги опинилися наступні питання:

1. Обласні конкурси "Кращий молодий вчений", "Краща рада молодих вчених" та конкурс проєктів "Молоді вчені - Дніпропетровщині". Палка дискусія розвязалася навколо нововведення в конкурсі проєків щодо оформлення додаткових документів, а саме довідки про підтвердження актуальності проблеми, яка вирішується у проєкті та витягу з довідки щодо наявності академічного плагіату наукової новизни, наукових рішень, які пропонуються у поданому проєкті.

2. Науково-освітній проєкт "Школа молодого лідера". Затверджено тему Школи, яку обрала більшість вчених при онлайн-голосуванні: "Засоби забезпечення якості вищої освіти та результатів науково-дослідних робіт".

Обговорено кандидатури тренерів та формат проведення заходу.

3. Видання книги "Траєкторія успіху" до 20-річного ювілею Ради молодих вчених Дніпропетровської області. Книга розкриває історії успіху організації та яскраві особистості, які входили до її складу в різний час.

Крім того, Наталія Деревягіна Nataliya Derevyagina - голова Ради молодих вчених НТУ "Дніпровська політехніка" як заступник голови Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України запропонувала взяти участь у Всеукраїнському заході присвяченому Міжнародному дню науки "Ніч молодіжної науки -2020". Для цього кожен ЗВО має підготувати коротку відеопрезентацію своїх наукових здобутків.

З повагою, Рада молодих вчених НТУ «ДП»

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт